Degivrare si incalzire electrica in pardoseala, insotiri conducte
Contactati-ne: 0722 50 77 99

Aplicatii

De ce incalzire electrica?

 • in acest site sunt descrise numeroasele posibilitati oferite de sistemul electric de incalzire si protectie la inghet.
 • pentru a usura proiectarea unui astfel de sistem, trebuie definite 3 grade de incalziri electrice :

 

Extra, High si Medium.

 • principala diferenta intre toate aceste nivele este gradul de confort obtinut. Pentru controlul incalzirii sunt folosite termostate dedicate fiecarei aplicatii in parte.
 • in acest fel putem centraliza, controla si folosi incalzirea electrica.
 • utilizand in mod corect gradul de termostatare precum si produsele incalzitoare aferente putem obtine un grad optim de confort precum si un consum economic.
 • Solutia de incalzire in pardoseala, maximizeaza incalzirea pentru toate incaperile locuibile. Miscarile aerului datorate diferentelor de temperatura sunt minimizate prin combinarea mai multor tipuri de incalzire pentru a mentine temperaturile din diferite incaperi cat mai egale posibil.

  Diferentele de temperatura dintre gat si picioare sunt tinute cat mai mici posibile, reactiile alergice fiind eliminate prin minimizarea miscarii aerului.

  Zonele exterioare sunt mentinute fara gheata pentru a garanta o utilizare fara probleme a aleilor pietonale, a rampelor de acces in garaj, a cailor de rulare pentru autoturisme, etc.

  Incalzirea nu este atat de versatila precum cea „Extra”. Aceasta solutie este perfecta pentru locuintele permanent utilizate. Se combina diferite modalitati de incalzire obtinandu-se un consum controlat si un confort sporit.

  Acest tip de incalzire foloseste incalzire electrica in pardoseala in livinguri, acolo unde finisajul este realizat prin parchet care nu conduce foarte bine caldura. De asemenea, cablurile elctrice sunt utilizate si in bucatarie, bai, camerele utilitare.

  Toate aceste camere au pardoseala finisata cu ceramica. Convectoarele sunt utilizate pentru a optimiza incalirea in livinguri.

  Incalzirea in pardoseala de acest tip genereaza confort prin utilizarea convectoarelor si a incalzirii in pardoseala. Se preteaza perfect pentru incalzirea caselor de vacanta. Metoda de baza pentru acest tip de incalzire o reprezinta convectoarele. Camerele des utilizate sunt incalzite prin cabluri electrice pentru a usca pardoseala foarte repede.Camere de locuit sunt incalzite prin convectoare dotate cu termostate electronice, puterea calculata de incalzire fiind de 25W/mc.