Degivrare si incalzire electrica in pardoseala, insotiri conducte
Contactati-ne: 0722 50 77 99

Degivrare jgheaburi

Degivrare jgheaburi – Sisteme create de oameni pentru siguranta oamenilor

Sisteme tehnologice de incalzire electrica au evoluat suficient incat sa rezolve multe dintre problemele pentru care in trecut parea ca nu exista nicio solutie sau alternativa la cele existente atunci. De exemplu, in timpul iernii zapada se formeaza, uneori in cantitati mari, pe acoperisurile caselor. In plus, schimbarile bruste de temperatura creeaza aparitia ghetii si din cauza ei se blocheaza burlanele, canalele de scurgere si jgheaburile asamblate, ceea ce poate conduce la formarea turturilor ce pot fi periculosi. Totodata, se creeaza o suprasarcina asupra acoperisurilor, ceea ce poate accelera procesul de deteriorare a acestora.

Solutia de rezolvare a unor astfel de probleme consta in instalarea unor sisteme de incalzire electrice destinate protejarii oricarui tip de cladire sau casa.

Degivrare jgheaburi – Tehnologie adaptata functiilor destinate sigurantei casei dvs.

Sistemul de incalzire pentru jgheaburi de la compania IOSOLI IMPEX SRL, in ciuda simplitatii sale, are un specific propriu de instalare, dispune de o varietate de materiale si componente si un grad inalt de eficienta. Utilizarea acestui sistem sporeste nu doar siguranta din jurul cladirilor sau caselor, ci si durata de viata a acoperisurilor.

Degivrare jgheaburi – Beneficii si functionalitate

Instalarea acestui tip de instalatie de la compania IOSOLI IMPEX SRL permite tuturor celor ce locuiesc la casa:

  • Sa reduca cantitatea de reparatii anuale a acoperisului cu 30%;
  • Sa evite scurgerile de pe acoperis in interiorul cladirii si, implicit, cheltuelile pentru reparatia tavanelor si peretilor;
  • Se elimine munca periculoasa de curatare a jgheaburilor si acoperisurilor;
  • Sa prelungeasca durata de viata a jgheaburilor si a acoperisurilor;
  • Sa protejeze oamenii si vehiculele din jurul casei impotriva posibilelor actiuni negative ale turturilor si bucatilor de gheata.

Degivrare jgheaburi – Economisesti energie si castigi siguranta

Orice sistem functional este conectat la o sursa speciala electrica ce raspunde la semnalele senzorilor de temperatura si la conditiile meteorologice. Datorita functiei de control automat, degivrarea jgheabului este activata automat doar atunci cand acest lucru este necesar. Aceasta functie permite economisirea energiei, creste durata de viata a elementelor destinate incalzirii si permite evitarea supraincalzirii acoperisului.

Pentru a crea cel mai eficient sistem antijivraj trebuie sa asiguram functionarea corespunzatoare a sistemelor de degivrare burlane si acoperisuri.

Avantajele colaborarii cu firma IOSOLI IMPEX SRL

Compania IOSOLI IMPEX ofera o gama foarte variata de echipamente pentru incalzire si degivrare. Compania dispune doar de specialisti calificati, capabili sa planifice, realizeze si selecteze, in cel mai scurt timp, toate echpamentele necesare pentru cablul de incalzire, in conformitate cu locul instalarii a acestuia.

Pentru ca IOSOLI IMPEX isi doreste ca tu sa beneficiezi de servicii de calitate bazate pe:

  • Abordare individuala – Orice persoana care doreste sa instaleze un sistem degivrare jgheaburi poate conta pe servicii personalizate;
  • Politica de preturi avantajoasa – Compania colaboreaza in parteneriat cu cu producatorul german A. Rak Wärmetechnik GmbH. Datorita unui parteneriat respectabil, preturile sistemelor de incalzire si degivrare electrica sunt avantajoase pentru clientii care intrevad in astfel de echipamente o investitie de viitor;
  • Seriozitate si dedicare – Niciodata nu vor fi depasite termenele limita si cele prevazute in acordul de colaborare.